Ladda ner: Litet modernt hus

 
 
 
Hejhej! Detta huset blev jag riktigt nöjd med. Det är inte för modernt och inte för neutralt eller vad man kan säga. Tyvär så tog jag inga bilder inne i huset. Om ni vill ladda ner huset så finns det via mitt Origin-ID. Där står det också hur många rum det finns och allt. Det finns också bilder i huset där om ni vill se hur det ser ut i huset.
                                  ni hittar mig på galleriet via Origin-ID: Nattalipersson

PGC del 2 generation 1

 

Nu var det dags för Jolie att föda sitt första barn. Sent på natten skulle hon få veta att det var tvillingar hon just skulle föda. Det blev som en schok för Joie och Jolie. Dem hade ju inte förväntat sig tvillingar. Men det blir ännu mer roligare i familjen med två barn istället för ett.

 

 

Det blev både en pojke och en flicka. Dem gav namnen Jim och Jessa.

 

Nu när Jolie och Joie har skaffat barn så får dem inte lika mycket sömn på kvällarna och morgorna. Det drabbar också Joies jobb. Han kommer försenad varje dag till jobbet.

 

När Jim och Jessa börjar somna så får Jolie lite ledig tid på sig. På den tiden brukar hon spela på datorn.

 

eller läsa

 

eller sitt favorit intresse spela piano.

 

Varje dag efter Joie har kommit hem efter jobbet händer det i bland att tvillingarna har somnat. Så han och Jolie slår sig ner i soffan och ser på film och myser lite tillsammans i soffan.

PGC del 1 generation 1

Det här är Jolie Martines. Hon är en ganska bra pianist. Eler ja hon har precis börjat lära sig spela piano. 

 Och det här är Joie Martines. Jolies make/man. Har har precis börjat lära sig att laga mat. Än så länge så har det inte börjat brinna när han har lagat mat.

 Dagen började med att Jolie och Joie började med att äta lite frukost.

 

Medans Joie var och fiskade så var Jolie och planterade i deras ny revoverade växthus. Trädgårds arbete är inte riktigt hennes grej. Men det fanns inget annat att göra

När kvällen började närma sig så bestämmde dem att det skulle vara roligt med ett litet party. Så det blev ett litet party. Men jolie och joie tog nog lite för många drinkar den kvällen så det blev lite för romantiskt.

    

Dagen där på tog hon ett graviditets test. det visade positivt. Hon var gravid :D När hon berättade det fär Joie så blev han så himmla glad . Så Jolie fick en mycket stor kram av han.

 

 

 

nattassims

The sims blogg

RSS 2.0