PGC familjen blue generation 1 del 4

 
Dagarna har varit mycket svåra och jobbiga för Ellen Sen Terese föddes. Men dem är ännu svårare när Garret är på jobbet och jobbar.
 
 
 
 
Hon måste städa ta hand om Garrets trädgård och ta hand om Terese stamtidigt. i princip så måste hon ta hand om allt när Garret inte är hemma så ofta längre.
 
 
Men när hon får sin Egna lilla tid över så spelar hon gitarr eller läser någon bok. Tills Terese vaknar och skriker.
 
 
Sedan fram mot kvällen när Garret kommer hem. Går han rakt mot sovrummet där Terese är och lyfter upp henne och gosar med henne. 

Visst är dem söta tillsammans

 

 

 Fram mot kvällen så ville Ellen ha lite kul så hon gick till simfestivalen. Där skaffade hon ett jobb som sångogram.

 

 

 

TS4: 8 skäl till att spa-bad i The Sims 4 Utomordentlig uteplats Stuff är asgrymma

The Sims 4 Utomordentlig uteplats Stuff Pack* släpptes i veckan i Sverige och ger dig en rad roliga kläder, föremål och inredning som hjälper dig att snofsaTILLDIN trädgård. Men den största behållningen i paketet är utan tvekan spa-badet – ett spa-bad som enligt vår mening är det coolaste vi någonsin gjort.
 
Klickapå bilden för mer info
 

Installera CC och Mods i sims 3

Innan du börjar att följa instruktionerna och att ladda  ner CC eller Mods så behöver du en fil du kan packa upp allt med. Det finns några som tillexempel WinRar  7-Zip WinZip och massa andra. Jag själv annvänder mig av Winrar. Jag annvänder just WinRar för att dem flesta annvänder det.
 
 
När du har laddat der något som ser ut såhär så gögerklickar du på öppna
 
När du gjort det så kommer du in på något som ser ut så ungefär. Höger klicka då på mappen med tre pricka och tryck sedan på extract to the specified folder.
 
När du gjort det ska det komma fram något som ser ut så här typ. dubbel klicka på Dokument sen på Electronic Arts sen på The sims 3 sen på Mods och till sist Packages
 
Om det inte var något ni förstod så skriv i kommentarerna eller så frågar ni mig på blogresponse om det är något annat ni vill veta. Eller så kan ni klicka på fråga mig! i blogg mennyn.

nattassims

The sims blogg

RSS 2.0