TS3- Familjen Blue generation 1 del 3

 
 
Tidigt på morgonen när Garret vaknade upp så ville han gottgöra Ellen för allt hon ha gjort som städat och diskat i huset. Så han lagade lite frukost åt henne. Det blev våfflor. det var första gången han hade lagat mat och dem blev inte ens brända
 
 
Det blev perfekt tajming tills dem blev klara då Ellen vaknade. Hon blev riktigt imponerad över att hans våfflor inte blev brända och att han hade dukat fram allt.
 
 
När Garret hade ätit färdigt så letade han efter ett jobb. Han fick jobbet som journalism.
 

Och Ellen läste lite i hennes favorit bok mord i sönköping.

 
Har ni sett vad stor mage hon har fått nu. Hoppas dem får tilräckligt med pengar innan dem har fått bebisen så att dem kan flytta till ett större hus.
 
 
Garret fick en ide så han gjorde en liten trädgård där han planterade frukter och bär så att han kunde sälja och tjäna ihop lite hopp pengar. För just nu så har dem ungefär 5000 kronor.
 
 
 
Ellen blev mycket imponerad över trädgården så hon hjälpte till i den också.
 
 
Men när dem skulle gå in fick Ellen väldigt stora värkar. Jag trodde Garret Skulle få panik men det fick han inte. Han tog det lilla lugna.
 
 
Så dem åkte diret till sjukhuset.
 
 
När dem var framme så gick dem in i sjukhuset.
 
 
 
Ellen var mycket glad att det var över så dem åkte hem igen. Det blev en liten flicka. Dem gav namnet Terese till den lilla nykommlingen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nattassims

The sims blogg

RSS 2.0