TS3- PGC Ellen blue generation 1 del 2

 
På sin andra dejt så upplevde både Garret och Ellen sin första kyss. 
 
 
Men när dem gick hem till Ellen så blev det lite för romantiskt i sängen.  Om Ellen skulle bli gravid skulle hon inte ha råd med det. Och desutom så ville hon vänta lite till. Tills Garret flyttade hem till Ellen Och huset skulle va allderles för litet för en nykommling.
 
 
 
Men bara några dagar senare tidigt på morgonen  så mådde hon riktigt illa. Hon trodde först att det var gröten som var gammal hon hade lagat. Hon hoppades bara att det var magsjuka hon hade.
 
 
Efter några månader så hade Garret flyttat in i huset. Det behövdes en man som kunde hjälpa till. Magen hade vuxit ännu mer Och hon fick lite verkar varje dag. Så hon var tvungen att åka till sjukhuset och se vad som försegår i hennes mage. Det hon fick reda på var att Hon va gravid. Hon ville inte säga något till Garret. För hon tänkte om han äns ville har barn.
 
 
Bara några månader senare var hon tvungen att säga det till Garret. Han blev mycket glad och förvånande att hon inte sagt det tidigare. Det är inte många dagar kvar till Ellen ska föda. Hoppas att det blir en arving.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nattassims

The sims blogg

RSS 2.0