TS3- PGC Ellen blue generation 1 del 1

 
När ellen precis hade flyttat dit i sitt lilla hem så kom det två personer och hälsade henne välkomen.  Det var hennes  nya grannar. Hon fick reda på att det var hennes två kompisar när hon var liten.
 
 
Ellen blev såååå himmla glad. Så hon bjöd dem på en liten middag.
 
 

Efter en liten stund var dem tvugna att gå hem. Dem var så himla trötta efter allt prat och skrattande. Men det var inte Ellen. Hon åkte till ett ställe i stan och fästade.

 
När hon var framme så Prövade hon en snurrande sak hon aldrig hade sett . När ellen gjorde det så var det en man som blev väldigt förtjust i henne.
 
 
Så hon gick fram till han och hälsade. Hon sa att hon va ny här i stan. Desutom så fick hon reda på vad han hete. Han hete Garret Sagar. Ett väldigt konstigt namn. Men det tänkte hon inte äns på. Hon tänkte bara på hans fantastiska ögon dem var så himla fina.
 
 

Desutom så bjöd garet upp Ellen till en dans. Dem skrattade och hade kul hela kvällen tills hon blev så trött och var tvungen att åka hem.

                                                             
                                                                    Nästa dag

 
När hon hade vaknat upp så tog hon och åt lite räster från i går.
 
 
Efter en liten stund så blev hon sugen på att göra något nytt så hon valde att spela lite gittar. Ellen kännde hur tonerna kom ut ur gittaren.
 
 
Hon blev lite sugen på att spela lite i stan och tjäna i hop lite pengar. Men det var inte en enda person på gatan där hon spelade.
 
 
Men så ringde det på telefonen. Det var Garret. Han frågade om hon ville gå ut. Han tyckte det var så himla roligt i går kväll Så han ville göra om det igen. Så klart tackade Ellen ja.
 
 

 

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

nattassims

The sims blogg

RSS 2.0